Wellness

Gelukkig aan Zee heeft een spiksplinternieuwe privé wellness waar alle gasten tijdens hun verblijf gebruik van kunnen maken. U verblijft in de wellness met uw eigen reisgezelschap ( max 4 personen ) en reserveert hier een tijdstip voor. Het is dus geen algemene wellness waar u ook andere gasten tegen komt. De tijdsduur voor een wellness bezoek is 2,5 uur. De privé wellness bestaat uit 2 verdiepingen en op de begane grond treft u een ruime Finse sauna met infrarood functie, een whirlpool voor 2 personen, een ijsbad, een douche en een toilet. Muziek kunt u naar eigen smaak uit kiezen.

Op de eerste verdieping is er een relax ruimte en hier heeft u water, koffie en thee tot uw beschikking. Verder is er op de eerste verdieping een meditatieruimte en een massagestoel die uw hele lichaam masseert.

Verblijft u in 1 van onze accommodaties, dan is een wellness bezoek van 2,5 uur inbegrepen. U kunt via de receptie van Get Stay uw gewenste dag en tijdstip reserveren.

  • De volgende tijden zijn aanvangstijden voor uw wellnessverblijf: 09:30, 13:00 en 19:30.
  • Op de dag van uitcheck is een wellness bezoek niet meer mogelijk.
  • Indien u vaker gebruik wilt maken van de privé wellness, kan dit tegen extra betaling. Vraagt u bij de incheck of tijdens uw verblijf naar de mogelijkheden.

Verblijft u niet in 1 van onze accommodaties en heeft u interesse in een bezoek aan onze privé wellness gelegen op 200 meter van het strand? Neem dan contact met ons op.