OVER ONS

Over ons

Wij zijn Patrick en Sylvia en komen uit de randstad. We hebben samen veel strandvakanties gehad. Een vakantie moest voor ons dicht bij de zee zijn. We hadden altijd al de droom om zelf dicht bij het strand te wonen. Nabij de zee kwamen wij namelijk helemaal tot ons zelf en genoten wij volop.

In 2016 was het zo ver. Onze droom werd werkelijkheid. Wij kochten onze hoekwoning met zomerwoning aan de Boulevard Ir de Vassy in Egmond aan zee. Er stond ons een enorm grote verbouwing te wachten, maar alles is nu compleet nieuw en naar onze wens.

Egmond aan zee voldeed precies aan onze woonwensen.
Het gemoedelijke ‘’ dorpsgevoel’’ en toch alles wat je nodig hebt is er aanwezig. Winkels, strand, duinen en de boulevard. Wij vinden dit de ideale plek en hebben ons geluk gevonden.

Vakantieverhuur:

Nadat wij zelf jaren terug een appartement aan het strand hadden gehuurd en de verhuurder ontmoetten, dachten wij: ‘’ Die man heeft leuk werk’’. Hij ontvangt altijd vrolijke mensen die in een vakantie stemming zijn. Je kan mensen zo alle leuke dingen uit de omgeving aanraden en het geeft voldoening om te zien dat ze het naar hun zin hebben en de vakantie krijgen die zij hebben verdiend.
Door te zorgen dat alles in de accommodatie aanwezig is voor een comfortabel verblijf kun je hier een bijdrage aan leveren. Slechte bedden zijn bijvoorbeeld echt ” not done”. Iedereen wil tijdens zijn vakantie in een lekker bed slapen.

Het gevoel van thuis zonder stress

Mensen moeten zich thuis voelen als ze op vakantie zijn. Dit is wat wij hebben nagestreefd. Want iedereen verdiend het om een fijne vakantie te hebben.
Een vakantie in een luxe verblijf en in een mooie omgeving. Een plek waar je er even helemaal uit bent, maar met de gemakken en het comfort van thuis.

Inmiddels verhuren wij met succes 4 prachtige vakantie woningen. 

Wij hopen u spoedig in 1 van onze comfortabele accommodaties te mogen verwelkomen en u te kunnen laten zien wat voor fijne vakantieverblijven wij hebben gecreëerd.

Boulevard Ingenieur de Vassy 56

1931 CR Egmond aan Zee

Telefoon: +31 (0)6 48 26 37 63

Email: info@gelukkigaanzee.nl