OVER ONS

Patrick en Sylvia

Wij zijn Patrick en Sylvia en komen uit de randstad. We hebben samen veel strandvakanties gehad. Een vakantie moest voor ons dicht bij de zee zijn. We hadden altijd al de droom om zelf dicht bij het strand te wonen. Nabij de zee kwamen wij namelijk helemaal tot ons zelf en genoten wij volop.

In 2016 was het zo ver. Onze droom werd werkelijkheid. Wij kochten onze hoekwoning met zomerwoning aan de Boulevard Ir de Vassy in Egmond aan zee. Er stond ons een enorm grote verbouwing te wachten, maar alles is nu compleet nieuw en naar onze wens.

Egmond aan zee voldeed precies aan onze woonwensen.
Het gemoedelijke ‘’ dorpsgevoel’’ en toch alles wat je nodig hebt is er aanwezig. Winkels, strand, duinen en de boulevard. Wij vinden dit de ideale plek en hebben ons geluk gevonden.

Vakantieverhuur:

Het gevoel van thuis zonder stress

Mensen horen zich thuis te voelen als ze op vakantie zijn. Dit is wat wij hebben nagestreefd. Want iedereen verdiend het om een fijne vakantie te hebben.
Een vakantie in een luxe verblijf en in een mooie omgeving. Een plek waar je er even helemaal uit bent, maar met de gemakken en het comfort van thuis. Door te zorgen dat alles in de accommodatie aanwezig is voor een comfortabel verblijf kun je hier een bijdrage aan leveren. Slechte bedden zijn bijvoorbeeld echt ” not done”. Iedereen wil tijdens zijn vakantie in een lekker bed slapen.

Daar de vakantieverhuur Sylvia zeer goed ligt en zij er veel plezier in heeft, zijn we ons gaan uitbreiden en inmiddels verhuren wij met succes 4 prachtige vakantie woningen.

Wij hopen u spoedig in 1 van onze comfortabele accommodaties te mogen verwelkomen en u te kunnen laten zien wat voor fijne vakantieverblijven wij hebben gecreëerd.

Patrick en Sabrina

Wij zijn Patrick en Sabrina en 4 jaar geleden zijn wij met onze 2 kinderen en dieren naar onze favoriete plek Egmond aan Zee verhuisd.

Altijd zijn wij op vakantie naar Egmond gegaan, ook al was het maar voor een paar dagen.

Wij zijn gek op de frisse zeelucht, de vriendelijke mensen, het duinlandschap met alle dieren die daar bij horen en natuurlijk de zee.

Na enige tijd leerden we Sylvia en Patrick kennen. Een goede klik ontstond. Ik help Sylvia met het verhuren van de vakantiehuizen en alles wat daar bij komt kijken. Mijn man Patrick die het erg leuk vind om mee te helpen en ik vormen een goed team.

Het thema Gelukkig aan Zee is ons op het lijf geschreven, zo voelen wij ons namelijk elke dag hier in het prachtige dorp.

Ik hoop u snel te zien!

Boulevard Ingenieur de Vassy 56

1931 CR Egmond aan Zee

Telefoon: +31 (0)6 48 26 37 63

Email: info@gelukkigaanzee.nl